اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رو شدن دست حسین رونقی برای جریان برانداز یک شکست سنگین بود و به همین دلیل حمایت های همه جانبه و علنی این شبکه ها، هم زمان با فروریختن اعتبار توخالی او در رسانه ها، پایان یافت.
سرویس سیاست مشرق- در سال های گذشته وقتی سازمان تروریستی منافقین مشغول شبکه سازی و جذب افراد در داخل کشور بود، کمتر کسی فکرش را می کرد که همین عناصر چند سال بعد منکر ارتباط خود با این سازمان باشند و راهبرد و شرح وظایفشان را پنهانی پیاده کنند.
یکی از این عناصر، حسین رونقی بود. جوان تازه واردی که فعالیت خود را ابتدا با وبلاگ نویسی آغاز کرد و به شهرت رسید. گرچه در این سال ها حسین رونقی را با شایعات خرُدشدن پا در زندان و اعتصاب غذا با عسل و ارده می شناسند، اما این اخبار جعلی مطلقاً مربوط به اغتشاشات1401 نیست و سابقه طولانی تری دارد.
پس از نقش آفرینی حسین رونقی در اغتشاشات سال 88 بازداشت و به 15 سال حبس محکوم شد. طی دوران محکومیت رونقی، سازمان منافقین اصلی ترین رسانه خارج از کشور بود که در حمایت از رونقی، وضعیت او در زندان های ایران را با ادعاهای جعلی پوشش می داد.
اعتصاب غذا، تخلیه کلیه، شکسته شدن دست وپا در زندان، همه اینها خلاصه اخبار دوران محکومیت حسین رونقی بود. پس از آزادی او از زندان، وبلاگ نویسی خود را در فعالیت در توئیت ادامه داد و به کارشناس شبکه های فارسی زبان تبدیل شد. مدتی از وخامت حال و بیماری شدید او خبری نبود تا اینکه در آشوب های 1401، دوباره بازداشت شد. این بار جدی تر از قبل، رسانه های معاند از او بت ساختند و ادعاهای جعلی جدیدی درباره با وضعیت سلامت او در زندان مطرح کردند.
در آن ایام، یکی از هم بندهای رونقی به نام علی نوری، زندانی بند 4 اوین، پس از آزادی، درباره ماجرای اعتصاب و شکستگی پاهای حسین رونقی نوشته بود:
رونقی موقعی که به زندان آمد هیچ سیب بدنی ای نداشت و پاهایش کاملاً سالم بود. زمانی هم که توسط زندانی های سیاسی دیگر مدام تر و خشک می شد، مصرف عسل و ارده بخشی از اعتصابش بود. قصد صحبت درباره حواشی نمایش اعزامش به بیمارستان را ندارم، بعد از آمدن از بیمارستان در یک سوییت اختصاصی تحت درمان با سرم و مکمل و ویتامین بود و چند روز بعد هم آزاد شد.
رو شدن دست حسین رونقی برای جریان برانداز یک شکست سنگین بود و به همین دلیل حمایت های همه جانبه و علنی این شبکه ها، هم زمان با فروریختن اعتبار توخالی او در رسانه ها، پایان یافت. رونقی در مدت اخیر در شبکه های معاند کم رنگ شد و به فعالیت در توییتر و کلاب هاوس سرگرم شد تا هفته گذشته به بهانه خودکشی کیانوش سنجری، با راه بندان در بلوار کشاورز تهران، توجه رسانه های فارسی زبان را به خود جلب کرد .رونقی پس از بازداشت موقت به دست پلیس راهنمایی ورانندگی، بلافاصله در توئیتی از کمپین «سه شنبه های نه به اعدام» حمایت کرد.
این همان کمپینی است که مدت هاست سرکرده سازمان تروریستی منافقین از پاریس فریاد می زند و نهایتا تجمعی به تعداد انگشتان دست برگزار می شود. عناصر منافقین هر سه شنبه تحت عنوان کمپین «سه شنبه های نه به اعدام» در خیابان های کشورهای خارجی تجمع برگزار می کنند.
دعوت مریم رجوی به حمایت از کمپین سه شنبه های نه به اعدام
سرمایه گذاری سازمان منافقین بر این کمپین به قدری حائز اهمیت است که با ارتباط گیری با برخی چهره های مخالف ایران در سازمان ملل، تلاش کردند این کمپین دیکته شده را از زبان آنها نیز تکرار و بازنمایی کنند. شبنم مددزاده، ازجمله عناصر لابی گر منافقین در تصویب پیش نویس تروریستی اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران، یکی از سرپل های این سازمان با چهره های مخالف ایران در سازمان ملل است. پیش تر او در توئیتی، ویدئو اختصاصی حمایت مای ساتو، گزارشگر ویژه سازمان ملل در موضوع حقوق بشر ایران، از کمپین «سه شنبه های نه به اعدام» را منتشر کرده بود.
سید محمدجواد هاشمی نژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) درباره این گزارشگران در سازمان ملل می گوید:
آمریکا و متحدان آن معمولاً به دنبال افراد ضعیف هستند که از آن ها به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر به نفع خود استفاده کنند؛ غرب طبیعتاً افرادی را به عنوان گزارشگر ویژه منصوب می کند که بتواند آن ها را تحت امر داشته باشد؛ بنابراین مهم نیست که چه شخصی به عنوان گزارشگر منصوب می شود؛ زیرا افرادی که تاکنون برای این موضوع انتخاب شده بودند، افراد مجهول الهویه بوده اند و پس از این نیز همین طور خواهد بود.
مریم رجوی تاکنون در کنفرانس ها و دیدارهای مجازی با پارلمان ایتالیا، انگلستان، مجمع پارلمانی شورای اروپا، کنفرانس برلین، مکرراً از کمپین سه شنبه های نه به اعدام صحبت کرده و حمایت سران اروپایی را خواستار شده است. به نظر می رسد، جلب اعتماد سران اروپایی به شنیده شدن صدای این کمپین در داخل کشور بستگی دارد که این مأموریت در حال حاضر به حسین رونقی و رسانه های فارسی زبان محول شده است.
{{name}}
{{content}}